NOH SALLEH (@officialnohsalleh) | Instagram Profile & stories,photos,videos
@officialnohsalleh hd profile photos

NOH SALLEH

@officialnohsalleh

DEBU BERCAHAYA SINGLE IS NOW AVAILABLE ONLINE!iTunes Spotify Deezer and more.. For bookings or any inquiries email [email protected]

https://youtu.be/F34_2lsKbLU

Following
Followers
Posts
@theguitarstore @thedreamchazer_official -  Announcement :

We are officially endorsed Noh Salleh Maton Guitars . 
Beautiful boutique tone from Australia with AP5 pickup original .

Please check it out Maton Guitars from all our outlets 
#tgsrock #theguitarstore #Malaysia #ukulele #classical #amplifier #EffectPedal  #Piano #guitar #guitars #guitarist #guitarplayer #shred #godinguitars #cortguitars  #gear  #guitargear #guitartalk #tone #drum #music #metal #jazz #bluegrass #punkrock #punk #grunge #rock #drCase.

@theguitarstore @thedreamchazer_official - Announcement : We are officially endorsed Noh Salleh Maton Guitars . Beautiful boutique tone from Australia with AP5 pickup original . Please check it out Maton Guitars from all our outlets #tgsrock #theguitarstore #Malaysia #ukulele #classical #amplifier #EffectPedal #Piano #guitar #guitars #guitarist #guitarplayer #shred #godinguitars #cortguitars #gear #guitargear #guitartalk #tone #drum #music #metal #jazz #bluegrass #punkrock #punk #grunge #rock #drCase ...

❀❀❀
.
.
Reposted from @khafezmudry -  Untuk mencapai semua impian, usah kau gentar dengan cabaran, kerna itulah takdir kita.. -LonelySoldierBoy
.
πŸ“· Fujifilm X-T3 + XF56mm f/1.2
πŸ“· Fujifilm X-T2 + XF16-55mm f/2.8
.
#fujifilm #fujifilmmy #portrait #kkcity #northborneo #johorbahru - #regrann.

❀❀❀ . . Reposted from @khafezmudry - Untuk mencapai semua impian, usah kau gentar dengan cabaran, kerna itulah takdir kita.. -LonelySoldierBoy . πŸ“· Fujifilm X-T3 + XF56mm f/1.2 πŸ“· Fujifilm X-T2 + XF16-55mm f/2.8 . #fujifilm #fujifilmmy #portrait #kkcity #northborneo #johorbahru - #regrann ...

At least sekali dalam hidup ada pengalaman perform dalam ring boxing. Tahniah @adligoldenboyhafidz menang match malam smalam menentang fighter dari Indonesia. Thnkyou jugak sebab panggil saya perform untuk meraikan fight dan kemenangan awak semalam. Walaupun tak hafal lagu Kotak Hati tapi aku redha. 🀣🀣 yan paling best kawan2 sekitar Johor yg sudi luang masa tunggu dr awal event sampai habis meet and greet, beli merchandise kita and ofcourse ada Raingers yg dtg lepak sekali. Juga terima kasih kepada @contena.srimas bawak kita makan sana smalam.
.
.
Reposted from @heyjiha -  Boxing Evolution Johor with @mohammadnohbinsalleh yo! *noh perform kat boxing?? πŸ€” tapi cun je boleh singalong semuaπŸ₯³ - #regrann.

At least sekali dalam hidup ada pengalaman perform dalam ring boxing. Tahniah @adligoldenboyhafidz menang match malam smalam menentang fighter dari Indonesia. Thnkyou jugak sebab panggil saya perform untuk meraikan fight dan kemenangan awak semalam. Walaupun tak hafal lagu Kotak Hati tapi aku redha. 🀣🀣 yan paling best kawan2 sekitar Johor yg sudi luang masa tunggu dr awal event sampai habis meet and greet, beli merchandise kita and ofcourse ada Raingers yg dtg lepak sekali. Juga terima kasih kepada @contena.srimas bawak kita makan sana smalam. . . Reposted from @heyjiha - Boxing Evolution Johor with @mohammadnohbinsalleh yo! *noh perform kat boxing?? πŸ€” tapi cun je boleh singalong semuaπŸ₯³ - #regrann ...

Email. Jgn DM. 
@ullymohamad -  Saya mengalu-alukan kedatangan anda untuk recording. Jangan PM, nanti kena saman. Email/ mohamad.ully@gmail.com / kamarseni@gmail.com.

Email. Jgn DM. @ullymohamad - Saya mengalu-alukan kedatangan anda untuk recording. Jangan PM, nanti kena saman. Email/ mohamad.ully@gmail.com / kamarseni@gmail.com ...

Ayuh! Siapa yang nak join aku sing-a-long kat Dungun? 
Jangan lupa register kat link dekat page @banglo606 ! 
Noh Salleh ACOUSTIC SHOW 
Date : 27 April 2019
Time : 9.00pm
Opening Act : Naquib (@monaqmo)
.
Super exclusive custom NOH SALLEH x BANGLO BRIGADES Hotwheels , NOH SALLEH x BANGLO BRIGADE T-shirt and many more up for grab through a lucky draw.
.
Just fill up the google form in the @banglo606 bio link to get a chance to win the exclusive prizes. The lucky draw winners will be announce during the acoustic session.
.
Don’t forget to donate for our Syrians brothers and sisters too!.

Ayuh! Siapa yang nak join aku sing-a-long kat Dungun? Jangan lupa register kat link dekat page @banglo 606 ! Noh Salleh ACOUSTIC SHOW Date : 27 April 2019 Time : 9.00pm Opening Act : Naquib (@monaqmo ) . Super exclusive custom NOH SALLEH x BANGLO BRIGADES Hotwheels , NOH SALLEH x BANGLO BRIGADE T-shirt and many more up for grab through a lucky draw. . Just fill up the google form in the @banglo 606 bio link to get a chance to win the exclusive prizes. The lucky draw winners will be announce during the acoustic session. . Don’t forget to donate for our Syrians brothers and sisters too! ...

Nak lepak dengan kanak2 Syria tak? Jum join!
.
.
Reposted from @banglo_606 - β€œ Never lose heart, faith and strength” ... DUNGUN HAVE HEART - A community project by Banglo 606 and @cintasyriamalaysia ! Coming soon on 26-27 April! Block your calendar to be part of this special event and help to spread the good vibes.

Stay tune for more updates!

#dungunhaveheart #cintasyriamalaysia #nohsalleh #amirjahari #banglobrigade #amultidisciplineerror #homeofenthusiasm #auroracreative #uncut #thriftsshopnation #dungungeneralstore #dungun #malaysia - #regrann.

Nak lepak dengan kanak2 Syria tak? Jum join! . . Reposted from @banglo_ 606 - β€œ Never lose heart, faith and strength” ... DUNGUN HAVE HEART - A community project by Banglo 606 and @cintasyriamalaysia ! Coming soon on 26-27 April! Block your calendar to be part of this special event and help to spread the good vibes. Stay tune for more updates! #dungunhaveheart #cintasyriamalaysia #nohsalleh #amirjahari #banglobrigade #amultidisciplineerror #homeofenthusiasm #auroracreative #uncut #thriftsshopnation #dungungeneralstore #dungun #malaysia - #regrann ...

play_circle_filled MAHU KEMANA
song by Noh Salleh
lyrics by Noh Salleh

CD available online click link on profile
also available on music streaming SPOTIFY etc on 15th Mac 2019 !

salah2 tu normal la.. 😭😭🀣🀣🀣.

MAHU KEMANA song by Noh Salleh lyrics by Noh Salleh CD available online click link on profile also available on music streaming SPOTIFY etc on 15th Mac 2019 ! salah2 tu normal la.. 😭😭🀣🀣🀣 ...

Full set eh? WHATSAPP OR CALL +60122757084  TO ORDER Merchandise Noh salleh !
.
.
Reposted from @_pija -  Selamat hari jadi in advance hj @mohammadnohbinsalleh ! Saje wish awal hahah - #regrann.

Full set eh? WHATSAPP OR CALL +60122757084 TO ORDER Merchandise Noh salleh ! . . Reposted from @_pija - Selamat hari jadi in advance hj @mohammadnohbinsalleh ! Saje wish awal hahah - #regrann ...

play_circle_filled Satu lagi kerja gila, bukan cover lagu, tapi cover music video ! πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­β€β€β€πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ
.
.
Reposted from @bilhalim -  Debu bercahaya...
@by.brightpictures 
@visualarsproduction - #regrann.

Satu lagi kerja gila, bukan cover lagu, tapi cover music video ! πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­β€β€β€πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ . . Reposted from @bilhalim - Debu bercahaya... @by.brightpictures @visualarsproduction - #regrann ...

@nine11.bnc noh salleh #debubercahayanohsalleh.

@nine 11.bnc noh salleh #debubercahayanohsalleh ...

Terima kasih @nine11.bnc menerima saya untuk promo #debubercahayanohsalleh ! ❀❀❀❀❀.

Terima kasih @nine 11.bnc menerima saya untuk promo #debubercahayanohsalleh ! ❀❀❀❀❀ ...