#universityofleeds

Posts tagged on #universityofleeds

Top Posts Recent Posts

Top Posts

.
Semoga berjaya menamatkan zaman bujang. eh. eh. menamatkan pelajaran 😌
.
In #OEmanis #OEipar & #OEtindan. Yang kat UK boleh order #OEmanis nanti through @ommaesabel.uk ya 🙈
.
#FLstudies #FLinUK #FLparenting #universityofleeds  #leeds #UK.

. Semoga berjaya menamatkan zaman bujang. eh. eh. menamatkan pelajaran 😌 . In #OEmanis #OEipar & #OEtindan . Yang kat UK boleh order #OEmanis nanti through @ommaesabel.uk ya 🙈 . #FLstudies #FLinUK #FLparenting #universityofleeds #leeds #UK ...

.
Harini excited nak gi school. Bangun tidur terus pakai uniform. Gigi tak gosok, muka tak basuh. Mandi memang tak lah senjup kentorrr 🍂 👻
.
She loves her school. Omma pun 😌 Harap lebih banyak sekolah kat Malaysia yang tekankan PLAY. Because kids year 0-7 learn through play 👫 Not classes, whiteboards, flashcards etc. We need change.! And I'm here for that change 💪🏼
.
[4years1month] #mareamesabel #BELLEinUK #FLstudies #FLparenting #MAchildhoodstudies #universityofleeds #leeds #UK #ommaream.

. Harini excited nak gi school. Bangun tidur terus pakai uniform. Gigi tak gosok, muka tak basuh. Mandi memang tak lah senjup kentorrr 🍂 👻 . She loves her school. Omma pun 😌 Harap lebih banyak sekolah kat Malaysia yang tekankan PLAY. Because kids year 0-7 learn through play 👫 Not classes, whiteboards, flashcards etc. We need change.! And I'm here for that change 💪🏼 . [4years1month] #mareamesabel #BELLEinUK #FLstudies #FLparenting #MAchildhoodstudies #universityofleeds #leeds #UK #ommaream ...

.
I'm not under sponsorship, I'm here self-funded.
.
For those who asked; Bila self-fund, nak apply visa duit kena cukup untuk bayar yuran dan setahun expenses di sana yang immigration dah tetapkan (total tu kena ada dalam bank tak terusik selama 28days at least). Untuk Farah,
.
Tuition fee : £17,500
Student living cost : £9,135
Dependant (Maream) living cost : £6,120
Total £32,755 = RM180,000
.
Visa, tickets etc lebih kurang RM20,000 gak total.
.
Duit cukup.? Memang taklah wey ingat aku orang kaya.? Haha.. Parents pun bukan have2. Tapi I memang nekad jugak, dapat tak dapat scholarship, mesti pergi. Alhamdulillah adalah sikit savings, simpan sebab nak pergi haji tapi since mahram tak muncul2 lagi so gunalah duit tu dulu 😌
.
Dan since I ada @ommaesabel, so hopefully sales OE boleh topup mana yang belum cukup. Ni pun pinjam duit OE bayar yuran. Tapi OE tu pun company aku, who cares.? 😂
.
Sesetengah orang mungkin cakap ruginya spend banyak2, total tu boleh beli kereta import cash ching2.
.
Tapi pada Farah, investment pada ilmu takkan pernah rugi. Sebab ilmu antara the only 3 benda yang boleh dibawa mati selain sedekah dan anak soleh 😇 Kereta tak boleh 👻 Bukan lah taknak beli kereta, mengidam jugak Jaguar sebijik 🤪 Tapi tu tunggu kahwin anak sultan Brunei tu dulu ㅋㅋㅋ 농담이지 #pangkang
.
I tried to get scholarship, like really hard. Almost everyweek google 'open scholarship 2018', stayed up isi forms sebab siang sibuk dengan @ommaesabel  dan Esabel 😂 buat essays 2000-3000 words etc, memang gigih. Applied to commonwealth, university's, MARA and JPA, tapi takde rezeki.
.
Sponsors lain banyak tak support education studies, begitu juga MARA & JPA which I agak kelu lah bila mereka kata 'Pendidikan tak termasuk dalam perimeter tajaan kami jadi anda tidak berjaya' when I appealed my application. Like sampai bila2 Malaysia akan spend duit hantar student overseas sebab pendidikan tak improve2 sebab taknak invest part tu. Dan selamanya kita akan ada bawangs 🤷🏻‍♀️ Okay tukar topic please.. haha not haha kbai 🤪 #FLstudies #FLinUK #universityofleeds #leeds #westyorkshire #UK.

. I'm not under sponsorship, I'm here self-funded. . For those who asked; Bila self-fund, nak apply visa duit kena cukup untuk bayar yuran dan setahun expenses di sana yang immigration dah tetapkan (total tu kena ada dalam bank tak terusik selama 28days at least). Untuk Farah, . Tuition fee : £17,500 Student living cost : £9,135 Dependant (Maream) living cost : £6,120 Total £32,755 = RM180,000 . Visa, tickets etc lebih kurang RM20,000 gak total. . Duit cukup.? Memang taklah wey ingat aku orang kaya.? Haha.. Parents pun bukan have2. Tapi I memang nekad jugak, dapat tak dapat scholarship, mesti pergi. Alhamdulillah adalah sikit savings, simpan sebab nak pergi haji tapi since mahram tak muncul2 lagi so gunalah duit tu dulu 😌 . Dan since I ada @ommaesabel , so hopefully sales OE boleh topup mana yang belum cukup. Ni pun pinjam duit OE bayar yuran. Tapi OE tu pun company aku, who cares.? 😂 . Sesetengah orang mungkin cakap ruginya spend banyak2, total tu boleh beli kereta import cash ching2. . Tapi pada Farah, investment pada ilmu takkan pernah rugi. Sebab ilmu antara the only 3 benda yang boleh dibawa mati selain sedekah dan anak soleh 😇 Kereta tak boleh 👻 Bukan lah taknak beli kereta, mengidam jugak Jaguar sebijik 🤪 Tapi tu tunggu kahwin anak sultan Brunei tu dulu ㅋㅋㅋ 농담이지 #pangkang . I tried to get scholarship, like really hard. Almost everyweek google 'open scholarship 2018', stayed up isi forms sebab siang sibuk dengan @ommaesabel dan Esabel 😂 buat essays 2000-3000 words etc, memang gigih. Applied to commonwealth, university's, MARA and JPA, tapi takde rezeki. . Sponsors lain banyak tak support education studies, begitu juga MARA & JPA which I agak kelu lah bila mereka kata 'Pendidikan tak termasuk dalam perimeter tajaan kami jadi anda tidak berjaya' when I appealed my application. Like sampai bila2 Malaysia akan spend duit hantar student overseas sebab pendidikan tak improve2 sebab taknak invest part tu. Dan selamanya kita akan ada bawangs 🤷🏻‍♀️ Okay tukar topic please.. haha not haha kbai 🤪 #FLstudies #FLinUK #universityofleeds #leeds #westyorkshire #UK ...

.
Nurfarahin on her first day to school of education 🤪
.
#FLstudies #FLparenting #MAchildhoodstudies #universityofleeds #leeds #UK.

. Nurfarahin on her first day to school of education 🤪 . #FLstudies #FLparenting #MAchildhoodstudies #universityofleeds #leeds #UK ...

It can be very daunting moving to a new city, and if you're one of the people who is currently packing, meeting up with old friends for goodbyes before you begin your studies in Leeds, then don't worry. Leeds is a beautiful place with amazing places to see. This is one of a number shopping arcades in the city, full of fascinating shops, interesting architecture (and the odd piano!) Perfect to explore with new friends! We can't wait to give you a warm welcome soon. #leedsinautumn #leedsuniversity #leedsuni #universityofleeds #uniofleeds #unileeds #heartleedsuni #leedslife #leedsthroughalens #discoverleeds #leeds #igersleeds #lookupleeds #leedsviews #leedsloveleeds #leedsleedsleeds #leedswelcome #leedsarchitecture #weareinternational.

It can be very daunting moving to a new city, and if you're one of the people who is currently packing, meeting up with old friends for goodbyes before you begin your studies in Leeds, then don't worry. Leeds is a beautiful place with amazing places to see. This is one of a number shopping arcades in the city, full of fascinating shops, interesting architecture (and the odd piano!) Perfect to explore with new friends! We can't wait to give you a warm welcome soon. #leedsinautumn #leedsuniversity #leedsuni #universityofleeds #uniofleeds #unileeds #heartleedsuni #leedslife #leedsthroughalens #discoverleeds #leeds #igersleeds #lookupleeds #leedsviews #leedsloveleeds #leedsleedsleeds #leedswelcome #leedsarchitecture #weareinternational ...

The leaves are turning, and long shadows fall across the campus. It's nice watching the seasons turn isn't it? It's the end of #GreenGB week and we've been talking about climate and how humans can have an action on the world around us. Find out more by tapping the link in our bio.#leedsinautumn #leedsuniversity #leedsuni #universityofleeds #uniofleeds #unileeds #heartleedsuni #leedslife #leedsthroughalens #discoverleeds #leeds #igersleeds #lookupleeds #leedsviews #leedsloveleeds #leedsleedsleeds #leedswelcome #leedsarchitecture #weareinternational.

The leaves are turning, and long shadows fall across the campus. It's nice watching the seasons turn isn't it? It's the end of #GreenGB week and we've been talking about climate and how humans can have an action on the world around us. Find out more by tapping the link in our bio.#leedsinautumn #leedsuniversity #leedsuni #universityofleeds #uniofleeds #unileeds #heartleedsuni #leedslife #leedsthroughalens #discoverleeds #leeds #igersleeds #lookupleeds #leedsviews #leedsloveleeds #leedsleedsleeds #leedswelcome #leedsarchitecture #weareinternational ...

Most Recent

Join us, @EllenWang888, @LeedsGloCo for a Chinese cooking demonstration this afternoon! Sign up here and make dumplings with us from 2-4pm in the Refectory: https://bit.ly/2SPwzEZ #universityofleeds #cookingdemonstration.

Join us, @EllenWang 888, @LeedsGloCo for a Chinese cooking demonstration this afternoon! Sign up here and make dumplings with us from 2-4pm in the Refectory: https://bit.ly/2SPwzEZ #universityofleeds #cookingdemonstration ...

I support Jun as our next Education Officer because...#3 “He’s the most committed, dedicated and passionate person I know.” > check out John testimony! Thank you so much @john_tayleur ☺️ #letjunrun #leadLUU #leadluu2019 #junforeducation #universityofleeds #leedsuniversityunion #leedsuniversity @leedsuniunion.

I support Jun as our next Education Officer because...#3 “He’s the most committed, dedicated and passionate person I know.” > check out John testimony! Thank you so much @john_tayleur ☺️ #letjunrun #leadLUU #leadluu2019 #junforeducation #universityofleeds #leedsuniversityunion #leedsuniversity @leedsuniunion ...

This year, we're working along with the students from @universityofleeds and the well-known motor retailer, @jct600ltd , in developing a Car Wheel Changer Device, which will allow you to change the wheel of your car without using human strength. #universities #howto #universityproject.

This year, we're working along with the students from @universityofleeds and the well-known motor retailer, @jct 600ltd , in developing a Car Wheel Changer Device, which will allow you to change the wheel of your car without using human strength. #universities #howto #universityproject ...

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户)
🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备)
🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用)
🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联)
🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539
#GoldsmithsUniversityLondon#UniversityofGreenwich#HarperAdamsUniversity#HeriotWattUniversity#UniversityofHertfordshire#HeythropCollegeHeythrop#UniversityHuddersfield#UniversityofHull#ifsUniversityCollege#ImperialCollegeScienceTechnologyandMedicine#InstituteEducation#InstituteCancerResearch#KeeleUniversity#UniversityofKent#King'sCollegeLondon#KingstonUniversity#LancasterUniversity#UniversityofLeeds#LeedsMetropolitanUniversity#LeedsTrinityUniversity#UniversityofLeicester#UniversityofLincoln#UniversityofLiverpool#LiverpoolHopeUniversity#LiverpoolJohnMooresUniversity#UniversityofLondon.

🐬教育部国外学历认证(留服官网可查、永久存档、考公务员、落户) 🐳真实使馆公证(即留学回国人员证明,购买免税车必备) 🐢各国各大学毕业证成绩单,回国全套(真实可用) 🐙寻找合作伙伴(如果您是留学生或者正在从事与留学相关的行业,想赚一手差价,请速联) 🐟深圳一线实体公司可面谈,全天在线免费咨询。微信QQ 3239670539 #GoldsmithsUniversityLondon #UniversityofGreenwich #HarperAdamsUniversity #HeriotWattUniversity #UniversityofHertfordshire #HeythropCollegeHeythrop #UniversityHuddersfield #UniversityofHull #ifsUniversityCollege #ImperialCollegeScienceTechnologyandMedicine #InstituteEducation #InstituteCancerResearch #KeeleUniversity #UniversityofKent #King 'sCollegeLondon#KingstonUniversity #LancasterUniversity #UniversityofLeeds #LeedsMetropolitanUniversity #LeedsTrinityUniversity #UniversityofLeicester #UniversityofLincoln #UniversityofLiverpool #LiverpoolHopeUniversity #LiverpoolJohnMooresUniversity #UniversityofLondon ...

"专业製作海外: [玫瑰]1.毕业证 [玫瑰]2.成绩单(1:1制作,烫金、烫银、钢印、防伪光标等工艺无缝对接) [玫瑰]3使馆认证(回国落户、购买免税车无忧,创业享受国家优惠政策等) [玫瑰]4.留信认证(中国最大留信生人才认证网) 不成功不收费,您的忧愁不再是忧愁。 [玫瑰]QQ/微信:1486184594 #certificate #Transcripts #embassy #Eapprove #毕业证#成绩单#留学回国证明#教育部认证#留信认证#MasterDegree #finals #Graduate #Bachelor #Master #Diploma #UniversityofLeeds #利兹大学 ...